Дан школе

НОВОСТИ

1

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дан  школе – „Путовање кроз време“

Приредба поводом Дана школе  одржана је 9.5. 2016. Године, а била је посвећена ученицима и наставницима који су је некада похађали  нашу школу илии радили у њој, ученицима који је сада похађају и чине окосницу наше приредбе, али и благо које одржава нашу школу у нади да је сачувамо за неке нове ученике и будуће генерације.
Приредба је  била посвећена путовању кроз време, где смо имали  прилику да се присетимо различитих активности које су се одигравале у школи, као што су међуразредни турнири, радне акције, слетови, секције које су некада постојале у школи.
Не заборављамо оне који су нас подучавали, зато се присећамо учитеља и наставника који су  били део нашег колектива  и на тај начин у школи се трудимо да подстичемо колегијалност и пружимо једни другима подршку и укажемо поштовање и разумевање.
Напредујемо тако што не заборављамо прошлост већ храбро корачамо у будућност, покушавајући да применимо нове технологије у настави и на тај начин стичемо неке нове вештине. Кроз ову приредбу желели смо да се подсетимо правих вредности и да тежимо ка томе да их остваримо и оживимо.

Поводом Дана школе одржана је изложба „Путовање кроз време“. Захваљујемо свим садашњим и бившим ученицима и запосленима који су се одазвали нашем позиву у проследили нам своје фотографије.